Scandalul emisiilor! UE a amendat cu 17 miliarde de euro bătrânica de la care-și cumpără românii VW Golf

Comisia Europeană a decis sancțiuni dure în privința scandalului emisiilor de noxe în care a fost implicată compania germană Volkswagen, amendând pe bătrânica ce a vândut milioane de mașini înșelându-și clienții în privința noxelor.

„Majoritatea europenilor au încredere în bătrânica germană, că știi că are grijă de mașină, nu bate, nu troncăne, merge maxim o dată pe săptămână cu cea până la biserică. Acum însă toate aceaste lucruri nu mai sunt, intrăm într-o nouă eră la hipercompetivității în care nu mai poți să ai încredere în nimeni și îmi pare extrem de rău”, a declarat șeful UE, Jean Ludovic Hans Junker.

Primele declarații ale bătrânicii după anunțul amenzii au fost date chiar pe treptele bisericii la care merge în fiecare duminică. „Ce:? Vorbiți mai tare că nu aud cu urechea asta? Cât., 17 miliarde de euro? Cât e asta în mărci? Aoleu, păcatele mele, n-am banii ăștia, poate mă mai împrumut de la o vecină. Eeee, v-am spus eu, era mai bine pe vremea lui Hitler, l-ați împușcat pe ăla și-acum ne pare la toți rău”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

27 septembrie 2018 08:32
Citește mai mult despre: batranica Germania masina

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult