Scandalul sexual la români

Nu românii au inventat scandalul sexual, asta e clar. Or fi făcut ei primul stilou, or fi zburat ei cu primul aparat mai greu decât aerul, dar asta nu le dă mai multe drepturi. De pe scandalul sexual să-şi ia labele!

Scandalul sexual a apărut în ţări care aveau oameni demni de a fi târâţi în scandaluri sexuale. Mai exact, personalităţi de prin rang. De la noi pe cine să implici într-un scandal sexual, pe Ştefan cel Mare? Păi îţi râdea în faţă, toată viaţa lui a fost un scandal sexual şi nu s-a sesizat nimeni.

Noi avem, în schimb, scandalagii sexuali de-aştia ordinari, de pluton. Românul de rând, când pleacă de la serviciu, se duce la crâşmă, se îmbată şi face pe-acolo scandal sexual, că altceva nu ştie.

După ce patronul cârciumii îl dă afară cu şeful de post, românul se duce acasă şi-i face scandal sexual şi nevestei, de aud toţi vecinii. Aici, trebuie să recunoaştem, e în primul rând vina ei. În timpul scandalurilor sexual, ea e aia zgomotoasă. Ba geme, ba urlă de plăcere, ba strigă la el că de ce a adormit.

Mulţi români merg la bordel şi fac şi pe-acolo scandal sexual, că altceva nu pot. Ce-i la gura lor, nu-ţi vine să crezi. Doar poliţia îi mai potoleşte, dându-le amenzi pentru tulburarea liniştii pudice.

Cum ne vin ideile? Bea niște bere TNR și-o să afli. bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
4 august 2010 17:08

Alte articole

Vezi mai mult