Scărlătescu lansează ”1000 de rețete care pot fi gătite pe balconul hotelului”

Bestseller lansat de celebrul chef Scărlătescu. Volumul de gastronomie românească de vacanță intitulat ”1000 de rețete care pot fi gătite pe balconul hotelului” e deja cea mai vândută carte din toate timpurile, devansând Biblia și Kama Sutra. Cartea, un manifest gastro-turistic, este după Booking.com și AirBNB o adevărată revoluție în turism, pentru că prezintă un șir nesfârșit de rețete care pot fi gătite pe balconul hotelului.

Cartea, despre care New York Times a titrat pe prima pagină: ”Un recital de inventivitate care mustește de geniul unui Scărlătescu dezlănțuit ca un pitbull al grătarului de balcon”, a fost deja epuizată, dar se zvonește că urmează o reeditare cu un șorț la insert, deci în librăriile din țară se preconizează cozi și bătăi mai mari decât la inaugurări de Lidl.

Turiștii români pot lua cu ei cartea practic oriunde, pentru că Scărlătescu le-a prezentat idei pentru orice destinație. În capitolul ”Fripturi”, care se întinde pe 300 de pagini, există rețete de la ren împănat pentru cei care merg în Suedia până la creveți rumeniți cu orez prăjit pentru românii care aleg Thailanda sau Bali.

”E incredibilă. La finalul cărții sunt și 300 de pagini goale, ca să ai cu ce să aprinzi grătarul pe balcon când te apuci de treabă. Scărlătescu e un geniu!”, a declarat încântat unul din românii care au cumpărat cartea.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
8 aprilie 2022 09:51

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult