Scene de groază la agheasmă! A fost ca un concurs de tricouri ude, dar cu babe

Mii de români s-au plâns că aproape au orbit în ziua de Bobotează, după ce mai mulți preoți au făcut nesăbuința de-a stropi masiv cu agheasmă babele adunate în curtea bisericilor. Și cum un necaz nu vine niciodată singur, cei care au orbit s-au plâns și că le-au fost sustrași banii din portofel, cel mai probabil de către preot.

”Ca bărbat, e inadmisibil să nu sesizezi pericolul babelor în contact cu agheasma”, spune reputatul psihanalist Decebal Popescu. ”La orice eveniment cu proeți, babele sunt cele care se bagă în față, deci era clar că ele for fi primele atinse de agheasmă. Chiar nu le plâng de milă celor care au probleme cu ochii după ce-au văzut babe cu haine ude pe ele. Și-au cam căutat-o, deci și-o merită!”

Reputatul psihanalist spune că Boboteaza este, dealtfel, sărbătoarea definitorie pentru sexualitatea preoților ortodocși. ”Păi de ce credeți că atât de mulți dintre ei preferă bărbații? Când an de an, de Bobotează, preoții sunt în primul rând la un concurs de tricouri ude, dar cu babe, normal că fug de femei și aleg să facă sex cu alți bărbați ”, a explicat Decebal Popescu.

Scris de Calin
7 ianuarie 2019 08:43
Citește mai mult despre: ageasmă Boboteaza preot

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult