Ortodoxia n-a fost niciodată atât de sexy! Sute de enoriaşi au asistat la scene fierbinţi cu babe care efectiv s-au lins în fervoarea aceea religioasă. Întărâtate de apropierea moaştelor, pe care le pupă obsesiv an de an, libidoul babelor din Iaşi a lăsat cu gura căscată până şi pe tinerele moldovence, cunoscute pentru apetitul lor sexual furibund.lesbiene_la_moaste.jpg

“Stăteam cuminte la coadă şi din catedrală au ieşit două babe. S-au repezit una spre alta şi se pupau de ziceai că se bat moaştele la gura lor! Le-au despărţit jandarmii cu pulanul, erau încleştate, li se sudaseră protezele”, spune Mioara Papuc, enoriaşă care a asistat la scenă.

Preoţii spun însă că nu e păcat. “Unele sunt atât de bătrâne că până devin moaşte e doar un pas. E bine să te închini la moaşte, dar e chiar şi mai bine să te închini la ele cât încă trăiesc. Dacă te cunosc personal, e mai sigur că-ţi vor îndeplini dorinţele. Dar, evident, cel mai sigur e să dai bani la biserică!”, a explicat Patriarhul Daniel.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Friday, 14.10.2016 17:54 Social

National Cinematografic