Scene mai șocante ca la Sf. Parascheva! Un sobor de preoți a încercat să exorcizeze feminismul dintr-o posedată

Momente îngrozitoare la o conferință despre egalitate de șanse și feminism susținută în București. Deranjați de zgomotul făcut, vecinii au sunat la poliție și, după ce aceasta s-a dovedit ineficientă, s-a apelat la următoarea variantă de avarie, un sobor de preoți.

„Primele două ore cât a spus tâmpenii am crezut că e doar beată, că tot spunea de plată egală pentru bărbați și femei de parcă aici nu ar fi România și nu suntem toți la fel de săraci și nu ai cum să plătești diferit lumea că toți lucrează la stat. Dup-aia a început să urle că femeile sunt importante, că ele dau viață și când am întrebat-o dacă are copii a început să urle și mai tare, că nu asta contează”, a povestit un martor la eveniment.

Preoții au trebuit să arunce în luptă cele mai puternice rugăciuni, ba chiar s-a invocat una care nu a mai fost rostită de când a trebuit să ne apărăm de invazia rușilor după primăvara de la Praga. „Vă dați seama că doar cineva posedat de diavol poate să creadă că o țară care a fost condusă aproape 50 de ani de tot felul de Elene, de la Ceaușescu la Udrea, poate să creadă că femeile sunt cumva defavorizate. Probabil a luat droguri de-alea proaste de la americani”, a declarat șeful soborului de preoți.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
7 martie 2018 01:03

Alte articole

Vezi mai mult