Decât să umble după şmecherii care parchează unde au chef şi dacă sunt amendaţi fac contestaţii şi oricum nu plătesc niciodată, Poliţia a decis să facă ceva inteligent. Vor fi amendaţi şoferii corecţi, care în general sunt fraieri, plătesc la timp şi nici nu fac gargară, pentru că sunt fraieri.amenda_sofer_corect.jpg

Poliţiştii spun că nu fac altceva decât să pună în practică proverbul românesc “Dacă nu poţi să-i baţi, bate-i pe alţii”. “Ce sens are să umblăm prin parcuri, pe spaţii verzi, să amendăm barosanii cu gipan? Nu se ştie când te trezeşti că sună şefii, după care ţi-o iei tot tu”, spune Robert Acrişor, poliţist.

Surse din Poliţie explică şi că amenzile date şmecherilor nu se încasează pentru că de cele mai multe ori cei parcaţi aiurea au numere false, sau permise şi buletine false, pentru că în România doar proştii sunt corecţi.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Wednesday, 18.04.2018 18:09 Social

National Cinematografic