Veşti proaste pentru femeile şoferi, dar excelente pentru şoferii de alte sexe. Conform unei modificări de ultimă oră a Codului Rutier, viitoarele şoferiţe vor fi obligate să urmeze, pe lângă tradiţionala Şcoală de Şoferi, şi un master auto, care să le ajute să aprofundeze cunoştinţele de condus.masterat_auto.jpg

“Nu vrem să părem misogini, dar nicio femeie nu ştie să conducă”, spune Robert Acrişor, poliţist rutier. “Noi nu vrem decât să le ajutăm să stăpânească mai bine tainele condusului, astfel încât incidentele din trafic, cauzate în totalitate de femei, să fie cât mai rare”, adaugă agentul.

Masterul va fi urmat atât la forma zi, cât şi la forma noapte. şi se va întinde pe perioada a şase ani, trei dintre ei fiind destinaţi exclusiv parcării laterale. Şoferiţele aspirante vor studia materii precum Mecanica Parcării Laterale, Teorii ale Comunicării Injurioase la Volan, Negocierea Şpăgii în Trafic sau Managamentul Strategic al Sensului Giratoriu.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Luchian | Sunday, 26.10.2014 11:25 Social

National Cinematografic