Scriitoarea din ambulanţă a fost salvată în ultimul moment de un coleg, scriitorul din duba de poliţie

Presa a exagerat, ca de obicei, proporțiile incindentului din Gara de Nord, unde o scriitoare ce dormea într-o ambulanță a fost atacată de un grup de români pe motiv că ar fi „ambulanța care fură copii”. În realitate, imediat după ce a început scandalul, la fața locului și-a făcut apariția un coleg al dânsei, care promovează literatura cu o dubă de poliție în toată țara.

„Am fost sunat de colega mea care mi-a spus că sunt probleme după ce a dormit în zona Gării de Nord, o zonă extrem de respectabilă în București, singurul loc unde sunt mai mulți domni decât șobolani. Am pornit girofarul și sirena și m-am deplasat la fața locului, alături de colegii care dorm în duba jandarmeriei și am calmat rapid situația”, a declarat Constantin Mihăilescu-Ialomița, scriitorul care promovează literatura în acest fel.

Scriitorul Andrei Pleșu, care doarme într-un burger-van cu care promovează literatura pe întreg teritoriul țării, a fost și el prezent și a îndemnat la calm. Spiritele s-au calmat, într-adevăr, după intervenția cântărețului Macanache, care a ieșit din canalul în care dormea și a cerut să se facă liniște, că are de compus o melodie și mâine are și înregistrări la emisiunea lui de la Antena 1 și are nevoie de somn, că dacă-l vede producătorul cu cearcăne la ochi crede că iar a venit drogat la muncă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

5 iulie 2018 13:50
Citește mai mult despre: ambulanta literatura scriitoare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult