Scrisoare emoționantă a unei tinere românce: „Terminați în p**a mea cu scrisorile emoționante!”

2015 pare să fie anul scrisorilor emoționante, în România. După numeroasele poliloghii inutile care au umplut internetul și timpul liber al celor care pur și simplu nu au altceva mai bun de făcut decât să lectureze paragrafe întregi de vorbărie și frustrări, o nouă scrisoare emoționantă face furori în online. Este vorba de scrisoarea emoționantă unei tinere din București, care, în doar 174 de pagini, îi atacă virulent pe cei care împânzesc internetul cu scrisori emoționante.

„Scriu pentru că nu mai pot, scriu pentru că nu mai rezist, scriu pentru că sunt dezamăgită”, menționează aceasta la începutul capitolului 17. „M-am săturat să deschid internetul dimineața și să nu am loc în newsfeed de articole cu scrisori emoționante. Unde sunt pisicile de altădată, unde sunt articolele lui Radu F. Constantinescu, atât de rar mai văd un citat inspirațional din Poptămaș! Redați-mi puterea de a zâmbi, ajutați-mă să schimb ceva! Terminați în p**a mea cu scrisorile emoționante!”, menționează tânăra.

Pentru că scrisoarea s-a dovedit a fi un mare succes, tânăra se gândește să o publice. Mai mult, câțiva regizori români i-au prezentat tinerei modele de gresie și faianță, în vederea unei ecranizări.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Luchian
15 iulie 2015 20:07

Alte articole

Vezi mai mult