Scumpire masivă. Un bilet de avion a ajuns să coste cât un sandviș pe Otopeni

”Low cost” e doar o glumă! Biletele de avion s-au scumpit cu nesimțire și deja pe Otopeni o cursă de Bari costă aproape cât un sandviș. Turiștii sunt furioși că trebuie să scoată din buzunar sume exorbitante, care rivalizează cu o cafea la unul din restaurantele din duty free.

”Pe vremuri îți dădeau rest un bilet de avion când nu aveau mărunt la sandvișuri. Unde o să ajungem? Să coste un bilet de avion cât un burger la Burger King, sau cât o porție de sarmale în cotețul ăla de restaurant de lângă porțile de îmbarcare pentru săraci?!”, exclamă indignată Mioara Papuc, turistă româncă.

Surse din domeniul aviatic confirmă situația și spun că biletele sunt într-adevăr mult mai scumpe. În prezent, doar bugetarii își mai permit să circule cu avionul, și oamenii de afaceri serioși, adică românii care merg la cerșit în Anglia. În viitor, situația se va îmbunătăți, spun surse din Ministerul Transporturilor, și Otopeni va ajunge la destinația sa inițială: un aeroport dedicat exclusiv șefului statului.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
5 iulie 2022 07:36
Citește mai mult despre: avion low cost Otopeni sandviș

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult