Se deschide metroul? La staţia Favorit a apărut inscripţia cu “Nu te mai preocupa”

Bucureștenii din Drumul Taberei nu mai au mult de așteptat până când vor putea circula cu metroul mult-dorit. Indiferent de declarațiile autorităților sau ale responsabililor Metrorex, există indicii suficiente că în acest an va avea loc deschiderea oficială a magistralei de metrou, întrucât au apărut deja prin stații însemnele care arată că locul este deja circulat.

Ca dovadă inscripția cu „Nu te mai preocupa, ești frumoasă astăzi”, care a fost mâzgălită deja de poetul vandal care a mânjit cu mesaleje lui penibile celelalte stații de metrou. „Ne putem deja aștepta la o explozie de grase fericite ce vor circula prin aceste tuneluri de șobolani în drum spre covrigăriile ce se vor deschide, fără îndoială, la fiecare ieșire din stație. Iată, deja la Favorit sunt două astfel de inscripții”, spune un expert în transport public subteran. 

Fără îndoială că aceste grafitti reprezintă un semnal din partea responsabililor cu magistralele de metrou că lucrurile merg spre finalizare, că un om normal, decent, citit, nu ar desena cu carioca pe pereți prin stațiile de metrou, că oamenii decenți, citiți și educați au fost învățați de părinți că e un gest de super-țăran să mâzgălești pereții care nu-ți aparțin. 

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

9 mai 2019 10:58
Citește mai mult despre: metrou

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult