Se face un parc de distracții lângă Oradea. Vii și râzi de unguri!

Parc de distracții nou și modern la Oradea, numit Magyarland. Este cea mai nouă investiție din Bihor: un parc de distracții unde vii și râzi de unguri. Printre atracții este o roată imensă, care te ridică la mare înălțime și din care poți să râzi chiar și de ungurii din Budapesta.

Inițiatorii proiectului spun că vor fi și locuri special amenajate, care asigură intimitate, pentru românii care vor să râdă și cu curul de unguri.

”În primul rând vreau să mă duc să râd de ungurii care vin să-și facă cumpărăturile în România, la Kaufland în Rogerius, unde sunt mai multe mașini cu numere de Ungaria decât de Bihor”, spune Marian Coltea, din București.

Atracția principală a parcului Magyarland va fi țarcul special unde va fi adus Viktor Orban, să râdă toată lumea de declarațiile lui privind Ardealul, sau ungurii ca rasă superioară din Bazinul Carpatic. ”Te caci pe tine de râs când auzi cum susțin că ar fi superiori, dar trebuie să vină la Oradea să-și cumpere zahăr, că la ei este mai scump și e și raționalizat”, spune Marian.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
19 iulie 2023 12:34
Citește mai mult despre: Oradea Rogerius unguri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult