Patriarhul Daniel a trecut prin clipe dramatice, după ce a fost întrerupt în timpul unei mici degustări de niște vești tulburătoare. ”M-am înecat cu caviarul, de mi-au ieșit pe nas firele de aur din el, când mi s-a raportat că în sânul sfintei noastre biserici există preoți care eliberează bon fiscal”, a rememorat, încă bulversat, Preafericitul Daniel.

patriarh_bon_fiscal.jpgTributum mortem opulentia est, după cum bine ne învață Sfinții Părinți”, a continuat Patriarhul Daniel. ”Bonul fiscal este moartea profitului, pentru cei care nu înțeleg latina. Și am citat din scrierile catolicilor dintr-un motiv cât se poate de simplu: eu cred nu doar în puterea banului, ci și în ecumenism.”

Patriarhul Daniel spune că un preot ortodox care dă bon fiscal practic fură din buzunarul lui personal. ”Mulți preoți, în rătăcirea lor, cred că buzunarul meu se umple la un moment dat și că, astfel, nu mai e nevoie să bage și ei bani în el. Fals! Buzunarul meu nu poate fi stăvilit niciodată. Cu cât bagi mai mulți bani în el, cu atât el va cere și mai mulți bani. Așa să-mi ajute Dumnezeu!”, a încheiat Preafericitul Daniel.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Tuesday, 31.03.2015 13:59 Social

National Cinematografic