Vacanţăăăă! Dar veştile bune se opresc aici. Sutele de mii de pesedişti prezenţi la mitingul lui Dragnea revin zilele acestea în Capitală, ca să ia la ţară nepoţii pe perioada vacanţei. Subversiva maşinărie de propagandă a PSD va lucra nu doar în şcoli, ci şi în timpul liber al copiilor.bunici_protest_copii.jpg

“David al meu era educat, dar după ce l-am trimis la bunici s-a întors cam ciudat. A început să alerge după colege şi să le ridice rochiţa, se bate cu alţi copii şi face caca în spatele blocului, că aşa a văzut el la ţară”, povesteşte mama unui copil trecut prin şcoala de vară a bătrânilor pesedişti.

Surse din teritoriu confirmă că bunicii a fost instruiţi la primărie să-l îndoctrineze pe copil. Îl iau pe micuţ în grădină şi-i zic: “Vrei o roşie bună, gustoasă? Dacă nu-mi mărea Dragnea pensia, acum mâncai plasticul ăla olandez din Mega Image!”.

La toamnă, când se vor întoarce în Bucureşti, copiii vor avea deja noţiuni noi despre statul paralel. Pe de altă parte, nu se vor mai uita la desene animate şi nu se vor mai juca pe Xbox, pentru că vor fi dependenţi de România TV şi Antena3.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Friday, 15.06.2018 17:08 Social

National Cinematografic