Se laudă c-ar pleca la război, dar unul n-a avut curaj ieri să meargă fără flori acasă

Dacă te uiți pe internet sau prin media nu mai încapi de bărbați români belicoși, gata să se ia de gât cu Putin pentru acțiunile sale agresive din Ucraina. Nici nu trebuie să ne atace, e suficient că nu le place fața lui și l-ar sparge cu bătaia și războiul dacă i s-ar da ocazia.

Pe de altă parte, conform rezultatelor de la finalul zilei de 8 martie, oricât de curajoși s-ar da românii, prea puțini au fost aceia care au îndrăznit să vină fără flori acasă. „Ce vreau să vă spun este că, în realitate, războiul nu este bun, nici acasă nici în Ucraina”, a declarat un bărbat care reușise să mai ia un buchet de flori cu câteva secunde înainte de închiderea magazinului specializat.

Pe de altă parte, duoă ce arătat cât de duri sunt, bărbații români s-au reîntors la tastatură unde au început să amenințe țările din jur cu repercursiuni dacă mai continuă politica asta agresivă. Chiar și premierul Marian Ciucă a declarat, după ce a dat un buchet de flori pe care l-a furat de la un alt general, că nu știa că e ilegal să furi flori, că erau alte legi pe vremea lui, că rușii ar trebui să se calmeze până nu intră el cu tot NATO peste ei.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
9 martie 2022 08:26
Citește mai mult despre: 8 martie barbati flori

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult