Se-ntoarce roata! Pe o icoană cu Isus a apărut chipul unui copac!

Sute de credincioşi au avut şocul vieţii lor după ce pe una din icoanele cu Isus din biserica din Tâmpeşti, Vâlcea, a apărut chipul unui copac.

Sătenii declară că arborele a început să se vadă mai întâi firav, femeia care face curat în biserică având împresia că e o pânză de păianjen. După câteva ore, conturul copacului era însă vizibil, iar sătenii au căzut în genunchi şi s-au închinat.

„Am căzut în genunchi. Era chiar nucul lui nea Vasile, vecinul nostru, pe care l-a tăiat în toamnă. Eu am spus că o să se întoarcă să-l bântuie”, mărturiseşte Mioara Papuc, săteancă din comuna unde a avut loc minunea.

Alţi săteni susţin însă că Mioara Papuc mănâncă rahat şi că cel mai probabil copacul apărut pe icoană ar fi salcâmul lui Moromete, ipoteză confirmată şi de singurul corporatist al comunei, clopotarul Petrică.

Spre deosebire de sătenii mistici, preotul comunei Tâmpeşti tratează situaţia cu calm.

„Daniile la biserică au crescut, oamenii şi-au adus aminte de cotizaţie şi, în plus, nici n-au mai furat lemne din pădure ca înainte, deci lucrurile merg spre bine”, a comentat acesta, vizibil încântat.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
15 august 2013 02:08

Alte articole

Vezi mai mult