Se numeşte ţeapă. Prima de 1500 lei la căsătorie se dă doar dacă mireasa e virgină!

Anunţată ca o mare realizare de către Gabi Firea, ideea de a oferi 1500 lei cuplurilor tinere care se căsătoresc e de fapt o mare minciună. În dosarul care trebuie depus la Primărie ca să iei banii trebuie să depui adeverinţă că mireasa era virgină în noaptea nunţii, ceea ce înseamnă că de fapt nu va lua nimeni banii.

Tinerii care s-au căsătorit deja spun că teoretic ar merge şi să aranjezi dosarul, dar e riscant: “A mea era şi gravidă în trei luni, se cam vedea, mi-au zis că mai bine nu depun dosarul, că mă bagă la mărturie mincinoasă, fals şi uz de fals şi fac puşcărie”, explică Marian Coltea, tânăr dezamăgit.

Tinerele femei spun că populismul Gabrielei Firea e dezgustător: “N-am înţeles, ce-ar trebui să fac, să stau să mă usuc ca să-mi dea ea nişte bani care nu-mi ajung pentru taxa de fotograf? Măcar să-mi dea de un vibrator, dacă nu sunt virgină”, spune Mioara Papuc, tânără disponibilă.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
19 mai 2017 14:46
Citește mai mult despre: casatorie gabi firea nunta virgina

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult