Firea începe să exporte furt şi incompetenţă. După ce a văzut câţi votanţi sunt în Diaspora, primarul Capitalei a decis să le ofere şi lor o pomană de sărbători: le va pune luminiţe chicioase românilor din Manchester şi Milano. Întrebată de aprobări, Firea a răspuns siderată: “Ce aprobări? Păi nu suntem în UE?”.farurifireacraciun.jpg

La Milano deja au apărut primele probleme, pentru că planul implică să agaţe beculeţe pe Bosco Verticale şi pe celebrul Dom, cu toate că angajaţii primăriei din Milano au spus “Che cosa e questa panarama? Un cazzo di merda fatto da una paesana romena? Perche?”.

Nici la Manchester n-a mers prea bine cu luminiţele, pentru că Doreii de la Compania Municipală de Montat Luminiţe în Diaspora n-au vrut să agaţe beculeţele decât dacă românii din zonă le dau şi ei o atenţie: “Noi avem la Primăria Bucureşti salarii mai mari decât ei la firmele din Anglia, nu ne zic nouă săracii ăştia ce să facem”, ar fi spus Doreii.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Friday, 29.11.2019 20:09 Social

National Cinematografic