În ultima săptămână cele mai vândute produse de pe site-ul eMag a fost șlapii, semn că românii se pregătesc să se bucure de relaxare. Pasionații de călătorii pe munte au cumpărat peste 100.000 de mii de perechi de șlapi.

slapi-emag.jpg

„Este un model de încălțăminte foarte utilă și foarte versatilă făcută pentru călătorii lungi. Dar, din cauza moliciunii specifice a tălpii, se degradează foarte repede și trebuie înlocuiți anual. Doar perechile de șlapi de lux țin două sezoane”, a explicat Decebal Botezatu, creator de modă.

Tot în topul vânzărilor pe site-urile de comerț online au fost și semințele și peturile de bere, deși multe din aceste produse pot fi cumpărate și de la orice chioșc. „Utilizatorii au profitat și de ofertele care îți dădeau o pereche de șlapi gratuit la fiecare grătar cumpărat”, spun specialiștii în marketing online.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 14.05.2020 13:36 Social

National Cinematografic