Se vede că e promoţie la hârtie igienică! Fabrica de parizer din Brăila şi-a dublat producţia

Explicaţia era simplă! Bătaia pe hârtia igienică la reducere dintr-un supermarket brăilean a fost provocată de câteva zeci de angajaţi ai fabricii de parizer din localitate, care veniseră să se aprovizioneze cu materie primă. Oamenii spun că din păcate s-au băgat peste ei şi nişte clienţi normali, care nu ştiau că hârtia igienică fusese comandată şi plătită deja.

“Noi eram acolo să preluăm marfa şi s-a auzit cât dăm pe baxul de hârtie igienică. Evident, au vrut şi alţii să ia la acelaşi preţ. De unde era să ştie oamenii că noi cumpărăm en-gros, ca să facem parizer?”, explică Marian Coltea, angajat al fabricii de parizer din Brăila. Deşi câţiva brăileni au reuşit să plece cu hârtia igienică, cei de la fabrica de parizer spun că nu e nicio problemă: “Pur şi simplu o să băgăm ceva mai multă apă şi E-uri, să se lege parizerul”.

Super oferta la hârtie a fost o mană cerească pentru fabrică, tradusă în dublarea producţiei. Patronul fabricii explică: “Îmi pare rău, dar brăilenii nu pot gusta acest parizer, fiind rezervat pentru export. Va fi vândut exclusiv în magazinele din Galaţi, pentru că noi nu-l considerăm comestibil, dar pentru moldovenii ăia din Galaţi e ok”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Ionut
13 martie 2017 12:03

Alte articole

Vezi mai mult