Seară de seară, cârciumile sunt pline de bărbaţi cu lopată, “ieşiţi un pic să deszăpezească”

Inventivi ca întodeauna, bărbații cu înclinații bahice au găsit o metodă ingenioasă să iasă seara în cârciumă fără acordul nevestei sau partenerei. Sub pretextul că ”ies și eu un pic până afară, să deszăpezesc”, bărbații iau cu asalt cârciuma cea mai apropiată de casă.

”Timpul este extrem de prețios, de aia aleg întotdeauna prima cârciumă care îmi iese în cale”, povestește un bucureștean proaspăt evadat din propria casă. ”Hai, uneori a doua cea mai apropiată cârciumă, când prima e deja plină de bărbați cu lopată ca mine, ieșiți «să deszăpezească». Sper din tot sufletul să ningă toată luna, să simt și eu că trăiesc!”

Dealtfel, Facebook-ul este plin de mesaje de la neveste care povestesc cât de mult au deszăpezit partenerii lor. ”Soțul meu era mort de oboseală când a ajuns de la deszăpezire, l-au adus doi amici pe brațe în casă”, ”L-am găsit în fața ușii, pe preș, mort de epuizare de la cât a dat la lopată” sau ”A deszăpezit toată noaptea în frig și când a venit acasă nu mai era în stare să articuleze două cuvinte” sunt doar câteva din sutele de mii de astfel de mesaje.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Calin
13 ianuarie 2017 19:01

Alte articole

Vezi mai mult