Alertă de război la sediul Alianței Nord-Atlantice, după ce un avion militar american care survola România a constatat că iese fum din toate pădurile. Surse de la CIA susțin că românii știau că începe războiul, pentru că de la primele ore ale dimineții au golit supermarketurile și au fugit spre munți.razboi_gratare_romania.jpg

Un pluton de soldați americani, trimiși să investigheze lângă o pădure din Prahova, au raportat că din pădure se aud pocnete ca de mitralieră, manele și femei arțăgoase, indicii că românii fac grătare. 

Alte zboruri de recunoaștere făcute de americani au arătat că marginile șoselelor sunt pline cu zeci de mii de mașini abandonate, ca și cum toți locuitorii ar fi fost loviți de un virus și s-ar fi ascuns în păduri ca niște zombie.

Oficialii americani au sunat la Marele Stat Major Românesc, dar le-a răspuns un general în stare de ebrietate, care ciocnise o gamelă de rachiu cu soldații, la un grătar militar.” Nu ne-am putut înțelege cu el. A zis să lansăm o rachetă spre baza lui, că sunt cărbunii cam uzi și le e greu să-i aprindă cu napalm”, spun americanii.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Saturday, 21.04.2018 15:31 Social

National Cinematografic