Secretele shoppingului de apometre

Credeam că oricine e în stare să-şi instaleze apometre acasă. Fals!Eu n-am fost în stare. De cînd am primit sarcina să instalez apometre acasă s-au perindat pe la Parlament două guverne, unul a fost deja respins, Băsescu, Geoană şi Crin au făcut turul electoral al României (de două ori), Boc a crescut cu 2 centrimetri şi eu încă nu am rezolvat nimic concret. Tind să cred că nu e pentru oricine operaţiunea asta.


Acum două zile, la scurt timp după ce mi-am reamintit că am de rezolvat faza cu apometrele (trecuseră vreo trei săptămîni de cînd primisem sarcina asta), mă sună soţia şi mă întreabă : „Ai rezolvat ceva cu apometrele? Sau trebuie să o rezolv eu şi pe asta?” Am replicat curajos: „Nu, mă ocup eu! Mai lasă-mă două-trei zile.”

Motivat de telefonul soţiei, am găsit pe net o firmă şi am sunat. Nu mi s-a răspuns. Am mai dat un telefon după o oră, nimic. Apoi am uitat să mai sun. Mi-am amintit abia ieri, cînd mi s-a şi răspuns. I-am întrebat de preţ şi mi-au spus că toată operaţiunea face 950 RON. Mi s-a părut mult, mai ales că nu cerusem apometre placate cu aur, dar  cu toate astea primul gînd a fost să accept oferta, să mă ştiu scăpat odată de problemă. Gîndul că eu nu sînt factor decizional în familie decît sîmbăta, cînd aleg singur ora la care să merg la Cora pentru cumpărăturile săptămînale, a fost însă mai puternic, aşa că i-am amînat cu răspunsul pentru a doua zi.

Între timp, soţia a găsit o ofertă la 600 RON. A căutat mai puţin de o zi, iar mie mi-au luat 3 săptămîni ca să obţin o ofertă de 950 RON. Visez la ziua în care îmi voi trimite soţia în locul meu la muncă. Ştiu că nu-i convine, dar pînă la urmă va trebui s-o facă şi pe asta.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
11 noiembrie 2009 10:22
Citește mai mult despre: apometre shopping sotia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult