Un secret păstrat cu sfințenie vreme de mii de ani a fost în sfârșit dat publicității de un grup de oameni de știință care nu s-au mai putut abține. Aceștia au combinat observații empirice cu studii științifice de durată și au tras concluzia că singura metodă pentru a preveni îngrășarea este obișnuirea treptată a corpului cu carnea de porc.

porc_si_om_fericiti.jpg

„Cu timpul, corpul obișnuit la porc va răspunde mult mai ușor și mai bine efectelor acestuia. Ce este foarte important este ca tratamentul să fie continuu și de durată, e ca și cum ți-ai lua insulină. De aceea recomandăm pacienților care vor să nu se îngrașe să aibă la ei tot timpul o gentuță, un sufertaș, cu ceva jumări la ei, din care să mai guste din când în când, dacă le e fomică”, a declarat biologul Decebal Popescu, președintele grupării de savanți care a făcut importanta descoperire.

În ceea ce privește teoria conform căreia slăbirea se face prin mâncarea de cereale și legume, aceasta a fost infirmată în nenumărate rânduri de biologie. „Ne pare rău, dar cu varză, cereale și alte legume de-astea îngrășăm animalele, nu le slăbim, nu știu de unde e superstiția asta că slăbești cu legume”, spune Popescu.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Wednesday, 15.01.2020 15:24 Social

National Cinematografic