Secretul celui mai rapid tren din România. Ce mănâncă cei 60 de oameni care îl împing?

InterRegio 5508 străbate meleagurile românești cu amețitoarea viteză de 25 de kilometri pe oră, zburând din cap căciulile oamenilor care se uită la el și stârnind peste tot strigăte de admirație și respect. Și ca în orice caz în care vorbim de elită și succes, oamenii vor să știe adevărul: ce mănâncă oamenii ăia care îl împing de poate să meargă atât de repede, să lase concurența într-un nor de praf?

Speculații au fost numeroase pe această temă. Se vorbește de oameni care mănâncă zilnic cantități impresionante de piept de pui cu brocoli, un polonic de creatină dimineața și o lopată de prafuri de culturism, care permit o refacere rapidă după efort. Alte voci au spus că este vorba doar de o simplă adunare de oameni care au câștigat la loteria genetică, sunt mai solizi și mai puternici decât noi, oamenii obișnuiți, care abia putem împinge un autobuz. 

Oricare ar fi explicațiile merită menționați acești eroi fără de care România nu ar fi decât o adunătură de provincii separate. De-aia când ne uităm pe geamul trenului și vedem un om, un român ca și noi, împingând trenul, un gest normal într-o țară normală ar fi să-i dăm o cană de apă și-o țigară când se oprește în gară să mai respire și să lase să urce și să coboare călătorii. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

11 septembrie 2018 07:50
Citește mai mult despre: împins tren viteza

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult