Secretul lui CTP. Are un frate rusofil, CCCTP, care ține cu Putin

Se dă mare pro-occidental, dar ascunde un secret murdar. Cristian Tudor Popescu are un frate geamă rusofil, pe care îl cheamă Constantin Cosmonaut Comsomolist Troțkist Popescu, un mare fan al lui Vladimir Putin și al dictaturii de tip sovietic. De ani buni, ieșirile isterice ale lui CTP ascund de fapt groaza lui că publicul român ar putea afla de CCCTP.

„Ce ignoră publicul român e că CTP ales să-i fie puse emisiunile exact când geamănul său malefic CCCTP are emisiuni paralele pe Sputnik TV”, explică marele jurnalist de investigație Decebal Popescu, cel care i-a dezvăluit marele secret.

CCCTP a fost câțiva ani guvernatorul Transnistriei și șeful Armatei a 14-a, a fost decorat cu Ordinul Steaua Roșie pentru Fake News și este Eroul al Uniunii Sovietice pentru că a scrâșnit din dinți în timpul unei ședințe ONU. Se spune că dacă ce doi gemeni se întâlnesc, se declanșează automat al treilea război mondial, așa că guvernele fac tot posibil să le ascundă existența. În Rusia, de exemplu, nu știe nimeni de CTP-ul nostru, dovadă a geniului propagandei rusești.

A apărut o bere mai bună decât TNR: bere TNR cu 30% reducere.

Scris de Ionut
19 ianuarie 2021 08:42
Citește mai mult despre: CTP rusia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult