Anul acesta avem record de pelerini la moaștele Sf. Parascheva, dar asta doar pentru că șefii BOR știu să facă marketing inteligent. Dacă în anii trecuți în raclă se găseau doar moaște, anul acesta s-au plasat acolo și câteva tigăi.

tigaie_moaste_parascheva.jpg Enoriașii sunt încântați. ”Dacă atingi sau pupi tigaia Sfântului Nutribullet Delimano, mâncarea va avea un gust dumnezeiesc și n-o să ți se ardă niciodată”, exultă o credincioasă. ”Iar uleiul în care prăjești cartofii îl vei putea folosi de două ori mai mult. Un adevărat miracol de la Dumnezeu această tigaie.”

Dar cea mai câștigată iese, evident, Biserica Ortodoxă Română. Doar pentru dreptul de a-și pune tigăile în raclă, Delimano a plătit peste 4 milioane de euro către BOR. ”Ni s-au cerut alte 6 milioane pentru ca BOR să folosească în toate comunicările oficiale termenul «delimani» în loc de «enoriași», dar suma ni s-a părut exagerată”, au povestit reprezentanții firmei de tigăi.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Monday, 14.10.2019 08:01 Social

National Cinematografic