Șeful polițistului prins la pensat: ”Cum termin epilatul inghinal îl dau afară!”

Cazul polițistului care era la pensat în timpul serviciului nu a rămas fără urmări. Șeful său, comisarul Robert Acrișor, a declarat că îl va da afară pe agent, imediat după ce-și termină el epilatul inghinal: ”Sunt cu ceara pe mine și dacă se întărește nu mai poate fata să lipească feșele”, a spus comisarul.

Surse din poliție spun că de fapt agentul ar fi fost obligat să se penseze de liderul unui clan mafiot, care era nemulțumit că polițistul îl gâdilă pe burtă cu sprâncenele

”E inadmisibil ca în timpul serviciului să se ducă la pensat. Mai grav este că a refuzat să se ducă la o intervenție după un apel la 112 și dacă n-aș fi pe lista de așteptare la epilare definitivă cu laser la clinica asta, aș veni să vă explic personal unde a greșit agentul”, a transmis telefonic comisarul Robert Acrișor.

Conferința de presă telefonică ținută de comisarul Robert Acrișor a fost întreruptă de câteva ori de urletele de durere ale acestuia: ”Au! Tragi și tu mai cu milă, că-ți fac dosar penal pentru vătămare corporală”, ar fi avertizat-o comisarul pe fata care îl epila.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
27 aprilie 2021 13:27
Citește mai mult despre: epilat pensat polițist

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult