Şelly anunţă că se retrage: Dacă până şi CTP ştie de mine, înseamnă că sunt prea bătrân!

Vloggerul Şelly anunţă că pune capăt unei frumoase cariere în vlogging, după ce a auzit că jurnalistul Cristian Tudor Popescu, un bătrân, a vorbit despre el la Digi, o televiziune clasică. Reputaţia lui Şelly a suferit enorm, pentru că cei care se uită la el nu s-au uitat în viaţa lor la televizor şi n-au nimic în comun cu bătrânii gen CTP, care vorbesc tâmpenii, gen politică, Ceauşescu, sau pensii.

Efectele au fost imediate. Gami şi Pain, colegii de la 5gang, nu-i mai răspund pe Tiktok, iar Tequila i-a dat unfriend.

“Când am auzit că CTP ştie de maşina mea şi de accident, primul impuls a fost să-mi incendiez maşina şi să dispar din ţara asta. Dacă am ajuns subiect de ştiri de televiziune înseamnă că am îmbătrânit şi eu şi trebuie să ies din vlogging, să las pe alţii mai tineri, oameni de 13-14 ani, care produc valoare în acest domeniu.

I s-au reproşat şi alte lucruri lui Şelly. Că n-a pus niciun video despre slime-urile lui şi că nu mai vorbeşte despre relaţii în termeni precum “cum e când te ţii prima oară de mână cu o fată”, dar şi că nu mai stă cu părinţii, “ca un adult, wtf!”.

Şelly şi-a schimbat şi numele vlogului în “Domnul Andrei Şelaru” şi a ieşit din trupa 5gang: “Un bătrân ca mine n-are ce căuta în muzica trap. De azi mă puteţi vedea la România TV, unde voi fi invitat permanent la o emisiune despre corupţie şi punctul de pensie”, a spus Şelly.

Scris de Ionut
16 decembrie 2019 14:12
Citește mai mult despre: CTP

Alte articole

Vezi mai mult