Semn divin sau accident genetic? La o stână din Neamţ s-a născut un miel cu o singură nară

Un fenomen neobişnuit şochează localnicii unei comune din Neamţ! La o stână din împrejurimi s-a născut, în urmă cu câteva zile, un miel aparent normal, dar al cărui nas are o singură nară.

Oamenii de ştiinţă au afirmat că apariţia unui miel cu o nară e perfect explicabilă genetic, dar au sosit la faţa locului ca să studieze îndeaproape ciudatul animal. “Un specialist sosit tocmai de la Bacău i-a suflat mielului în nară ca să-i evalueze capacitatea pulmonară, alţii efectuează teste de ADN. Până sosesc rezultatele, e important să băgăm mielul la căldură, pentru că trupul lui e încă fragil”, a declarat un veterinar preocupat de soarta mielului cu o nară.

Sătenii mai temători spun însă că mielul cu o nară e întruchiparea Satanei. “Beliţi mielul cu o nară!”, scandează în prezent o ceată înarmată cu furci şi topoare, condusă de însuşi preotul satului. “Mielul cu o nară e un semn rău”, a declarat acesta, agitând o Biblie. “E primul avertisment că poporul ăsta a luat-o pe calea Sodomei. Trebuie să ne îndreptăm, altfel va fi rău de noi. Un miel cu o nară e primul vestitor al Apocalipsei!”

Cu toate acestea, stăpânul mielului cu o nară are încredere în oamenii de ştiinţă şi promite că animalului nu i se va întâmpla nimic rău “Dacă supravieţuieşte primelor săptămâni la stână, mielul cu o nară va fi dus la grădina zoologică, unde oricine va putea să vină să-l admire şi să-l mângâie. Chiar şi un miel cu o nară are un suflet”, a declarat păstorul.

mielul_cu_nara_neamt1.jpg

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
9 aprilie 2015 12:45

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult