Semnalele de alarmă erau reale! Rusia pare să se pregătească de o invazie a României, pentru că ministrul Apărării a fost văzut la amanet, de unde a scos două tancuri. Se pare că rușii n-au avut bani, ci au adus în schimb actele de proprietate pe Kamceatka. În acest moment în Rusia funcționează o campanie de strângere de fonduri ca să facă bani de muniție.

tancuri_rusesti_amanet.jpg

Problemele armatei ruse de invazie continuă. Puștile comandate în China, că sunt mai ieftine, s-au dovedit a fi arme de paintball, deci mulți români trebuie să se aștepte la pete pe haine.

Rușii au reușit să recupereze și două tunuri de mare calibru, unul fiind folosit ca scrumieră de un oligarh rus, celălalt de la Muzeul de Istorie. La o privire mai atentă, tunul din Muzeul de Istorie era de fapt capturat de la Germania în al doilea război mondial.

Experții în apărare spun că România nu trebuie să se teamă, că rușii trebuie să treacă prin Moldova, unde vor fi jefuiți de racheți. Chiar dacă reușesc să treacă de moldovenii de peste Prut, rușii vor nimeri și mai rău. Vor ajunge la moldovenii din Iași, Vaslui, Galați sau Buzău, care cel mai probabil îi vor viola pe soldații ruși, apoi le vor da în cap. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Wednesday, 17.06.2020 10:04 Social

National Cinematografic