Senzaţie în Bucureşti! O femeie a găsit ce căuta în geantă din prima încercare!

Prietenii, rudele şi apropiaţii Sabinei C. nu vor uita niciodată ziua de 6 februarie. Ieşiţi în oraş, la un suc şi o cafea, au fost martori ai unei întâmplări pe cât de uimitoare pe atât de neverosimilă. Aflată cu ei la masă, Sabina a reuşit să găsească imediat în geanta sa ce căuta, fără să fie nevoită să cotrobăie jumătate de oră.

„N-aveam multe lucruri la mine, nişte bomboane, rujul, nişte rimel, o cremă de faţă, o cremă de mâini, absorbante, încărcătorul la telefon, revista Elle, nişte chitanţe, două bonuri de masă, portofelul, cheile, un parfum, căştile de iPod, câteva agrafe de păr, un pacheţel de Bonux Perlan, mancare pentru pisică, ţigările, o brichetă care nu merge, şerveţele parfumate, o cerere de concediu, patru bujii Bosch, cerceii, jumătate de senviş, două CD-uri cu Celentano, un bilet la film, o cutie de nurofen, dibluri, un voucher la manichiură, foarfeca, spray-ul pentru câini, celălalt sim de telefon, plus alte mărunţişuri. Vroiam să-i arăt prietenei mele noul Vanish. L-am găsit din prima”, a explicat, fericită, Sabina C.

Femeia a fost deja ofertată de mai multe edituri din ţară şi din străinătate care doresc să publice o carte pe această temă.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
10 februarie 2013 10:02

Alte articole

Vezi mai mult