Senzaţional: un cercetător a descoperit de ce e îmbufnată nevastă-sa deşi susţine că n-are nimic!

Revoluţie în lumea cercetării! După ani de zile de studii, un om de ştiinţă din Marea Britanie a reuşit să descopere de ce este îmbufnată soţia lui, deşi femeia pretinde de fiecare dată că nu are nimic şi că o să-i treacă! Descoperirea a stârnit vâlvă în lumea ştiinţifică, cercetătorul fiind considerat un câştigător sigur al premiilor Nobel din 2013 dat fiind că a rezolvat una din cele mai mari enigme din istoria ştiinţei.

„A durat foarte mult”, explică savantul britanic, „deoarece iniţial eram pe o pistă falsă, credeam că s-a întâmplat ceva cât era eu plecat la serviciu şi de asta e soţia mea îmbufnată. O tot întrebam ce are, ea spunea nimic, ceea ce, evident, era eronat. Într-o zi am avut însă o revelaţie şi mi-am dat seama de unde trebuie să încep: de la faptul că întotdeauna e vina mea. Restul a venit de la sine.”

Geniala descoperire are însă şi contestatari. De exemplu, unii cercetători susţin că e posibil ca savantul britanic să fi falsificat rezultatele, creând în laborator motive artificiale de supărare pentru nevastă-sa.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
14 iunie 2012 12:06

Alte articole

Vezi mai mult