Şerban Huidu, obligat să conducă doar Dacii Logan fără airbaguri în dotare

Procurorul care instrumentează cazul accidentului produs de Şerban Huidu a vorbit, în exclusivitate pentru TNR, despre pedeapsa pe care o riscă vedeta de la Cronica Cârcotaşilor. În opinia procurorului, cea mai probabilă şi totodată oportună pedeapsă pe care o va primi Huidu va fi obligativitatea ca acesta să conducă de aici încolo exclusiv o Dacie Logan, fără airbaguri în dotare.

“Cazul este complicat. Inculpatul Şerban Huidu este, totuşi, o vedetă, iar socrul său a fost senator, cu relaţii politice la vârf. Şansele ca Huidu să facă măcar o zi de închisoare sunt minine. Practic, ca procuror, am mâinile legate. Obligarea inculpatului să renunţe la jeep-uri şi să conducă doar Dacii Logan fără airbaguri e singura pedeapsă pe care o putem cere”, ne-a explicat procurorul.

“E clar că Huidu are o problemă cu viteza, altfel nu aduna 11 sancţiuni rutiere până acum. La volanul unui Logan cu siguranţă nu va mai avea tendinţa să depăşească viteza legală sau să se angajeze în depăşiri în curbă”, a adăugat procurorul de caz.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
18 octombrie 2011 11:10

Alte articole

Vezi mai mult