Sergiu Nicolaescu va face un film de război despre soldaţii români din Afganistan

Sergiu Nicolaescu a anunţat că va regiza în curând un nou film de război. “Gândul că n-am mai făcut de atâţia ani un film de război nu-mi dă pace”, a declarat regizorul.

 

De data asta, personajele principale vor fi soldaţi români care luptă pe frontul din Afganistan. Nicolaescu mărturiseşte că a fost impresionat de faptele de arme ale acestora. „Sunt nişte tineri viteji, care îşi jertfesc preţiosul lor timp pentru a câştiga, cu puşca în mână, libertatea financiară care să le permită să-şi cumpere un apartament cu două camere în Titan.”

 

Regizorul spune că ar trebuie să-i cinstim cum se cuvine pe ostaşii noştri, deoarece luptă împotriva unei armate superioare, mult mai bine înzestrate. „Poate că automatele lor sunt mai bune decât ale noastre, poate că tancurile lor nu se crapă dacă arunci cu piatra-n ele, dar asta nu înseamnă că au dreptatea de partea lor. Ostaşii noştri sunt gata să lupte până la ultimul om împotriva invadatorului afgan, pentru a apăra pământul sfânt pe care a fost ridicată tabăra românească de lângă Kandahar.”

Se pare că personajul principal al filmului va fi un subofiţer de infanterie din Galaţi, interpretat de Mircea Badea. Subofiţerul va lupta, de unul singur, împotriva unui trib de talibani din sud vestul Afganistanului, în mijlocul cărora bănuieşte că se ascunde însuşi Osama bin Laden.

Nicolaescu ne-a dezvăluit că filmul are un final tragic. “Ca în toate filmele mele, personajul principal, eroul pozitiv, o păţeşte. Subofiţerul se răneşte grav după ce maşina blindată în care se află trece peste o mină amplasată de talibani. El va fi transportat, în cele din urmă, la baza Ramstein din Germania, unde va necesita peste două săptămâni de spitalizare. Ultimele lui cuvinte, înainte de externare, vor fi: Un fleac, m-au operat!”

Se pare că filmul nu va fi lipsit de picanterii. Cunoscuta Jojo va apărea în rolul unei seducătoare afgane blonde. Nicolaescu ne-a asigurat că Jojo va purta văl islamic, din cap până-n picioare, însă, spre deliciul bărbaţilor care se vor uita la film, cântăreaţa va fi complet goală pe dedesubt.

Foto: Wikipedia.org

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
26 aprilie 2010 19:12

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult