Serie de abuzuri! Procurorul Horodniceanu a mâncat doi polițiști rutieri anul trecut 

Pe măsură ce trece timpul și nu se întâmplă nimic cu adevărat important, apar tot mai multe informații despre trecutul procurorului Daniel Horodniceanu, fost șef DIICOT și un stâlp al justiției din România. Detalii noi au ieșit la iveală dintr-un dosar instrumentat anul trecut, tot împotriva lui, dosar care a fost mușamalizat, în sensul că nimeni n-a turnat la presă detaliile din el.

Astfel, se pare că procurorul a fost oprit de doi polițiști pe DN85 când circula cu 176 de kilometri la oră și, pentru că trecuse deja de Roman și nu se mai găsea niciun restaurant decent prin zonă, acesta i-a mâncat. Desigur, s-a deschis o anchetă, Horodniceanu a fost și audiat, dar se pare că deși încă mai avea o urmă de caschetă între dinți, nu s-au găsit suficiente probe și dosarul trenează.

În declarațiile depuse la dosar procurorul susține că n-a mâncat nimic, dar recunoaște că-i era un pic ”fomică”. Totuși, autoritățile au dispus suspendarea permisului pe o perioadă de 30 de zile și obligația de a declara de fiecare dată când se duce la șaormărie câte a luat, ca să fie lumea sigură că e sătul.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

9 mai 2023 13:07
Citește mai mult despre: Horodniceanu politisti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult