Autoritățile fac un apel disperat la populație să nu mai sune la serviciul 112 să întrebe dacă pot bea în cazul în care sunt depistați pozitiv ca infectați cu Covid-19. Sistemul de urgență este aproape blocat de oameni care sună să întrebe așa ceva, deși răspunsul este „da, normal”.

costel-baut-112-coronavirus.jpg

„Sunt medic de 30 de ani de zile și asta am fost întrebat la orice fel de afecțiune medicală, de la viroze la leucemie. Ce să vă zic, nu mai insistați, degeaba spun că nu e bine să beți, că oricum nu mă ascultă nimeni. Beți măcar responsabil”, opinează doctorul Decebal Popescu, de la clinica Titan.

Totodată specialiștii avertizează că „nasul roșu”, „durerea de cap dimineața” și „senzația de greață” nu sunt simptome specifice coronavirus ci ar putea avea și alte cauze. „Înainte de culcare beți un kil de apă, asta ajută la mahmureală”, recomandă medicii.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Saturday, 21.03.2020 12:07 Social

National Cinematografic