Sex protejat de lege

Marea Britanie, cel mai mare donator de prezervative către ţările sărace, a anunţat că va trimite 42 de milioane de prezervative în Africa de Sud. Acuma, dacă tot s-a băgat în treaba asta, Londra ar trebui să meargă până la capăt. Ca să ajungi să te culci cu o femeie nu ai nevoie numai de prezervativ. Îţi mai trebuie şi alte chestii pe care, dacă provii dintr-o ţară săracă, nu ţi le poţi permite. De exemplu, o cafea în oraş, benzină pentru maşină, poate chiar o maşină. Dacă ţine neapărat să ajute persoanele sărace din Africa de Sud, Marea Britanie ar trebui să trimită şi 84 de milioane de bilete la film.

Lăsând gluma la o parte, prezervativele sunt pentru stoparea răspândirii SIDA, o boală cu care Africa de Sud are probleme serioase. Probabil că de ani de zile sudafricanii se lamentează că lumea nu aude de ei decât prin bolnavii de SIDA, niciodată prin olimpicii lor la matematică. În Africa de Sud, atât de multe lume are boala asta că eşti marginalizat dacă nu eşti infectat. Spune lumea despre tine că ai o atitudine negativă (HIV negativă), că nu poţi să-i înţelegi dacă nu ai microbul în sânge.

Practic, prezervativele trimise de Marea Britanie luptă împotriva SIDA prin efectul lor anticoncepţional, nu-i mai lasă pe sudafricani să se mai înmulţească, limitează numărul persoanelor care, la o adică, ar putea să ia boala.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
19 martie 2010 22:00

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult