Sexul contrafăcut, tot mai prezent pe piaţa de profil din România

Din ce în ce mai multe consumatoare de sex s-au plâns că în ultimele luni au avut parte de sex contrafăcut. Vina pentru situaţia actuală este aruncată înspre autorităţile statului, care deşi au primit mai multe plângeri în acest sens, nu au luat nici o măsură până acum.

„Nimic nu se compară cu un sex sănătos. Din păcate, acesta a devenit o raritate în ultima vreme. Chiar dacă sunt dispusă să dau un ban în plus, nu am unde găsi sex de calitate. De multe ori am fost amăgită. Plăteam pentru sex de calitate, arăta frumos, mare, culoare intensă, însă când ajungeam acasă şi îl băgam în gură n-avea absolut nici un gust. Exact aceeaşi senzaţie ca în cazul legumelor turceşti. Cred că o să iau sex de la ţărani, altă soluţie nu am. Deşi am făcut reclamaţii la OPC, nimic nu s-a schimbat până acum”, a acuzat o mare consumatoare de sex, care a preferat să-şi păstreze anonimatul.

„Nici nu vreau să mă gândesc la sexul de care am avut parte aseară. Părea făcut de chinezi, pe vapor. E inadmisibil aşa ceva. Nu înţeleg de ce nu se face nimic pentru consumatorii de sex”, a adăugat aceasta.

Unele consumatoare spun că actuala situaţie are repercursiuni negative asupra sănătăţii lor. „Mie doctorul mi-a recomandat să fiu atentă la sex, să optez doar pentru sexul de calitate. Mi-e şi frică să mai am parte de sex, că dau doar peste sex contrafăcut”, se plânge una dintre acestea.

Mai mult decât atât, autorităţile sunt acuzate că tratează cu superficialitate problema copiilor, pentru care sexul a devenit foarte uşor de obţinut. Tot mai multe voci cer ca sexul să conţină anumite avertismente, gen „A nu se lăsa la îndemâna copiiilor!” sau „Interzisă vânzarea către minori!”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
11 iulie 2010 22:00
Citește mai mult despre: consumator contrabanda opc sex

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult