Sf. Parascheva chiar face miracole: unui român i-a murit soacra la coadă la moaşte

Dumnezeu face prozeliţi exact când te aştepţi mai puţin. Deşi o parte din români anunţaseră că nu mai cred în existenţa unui moş cu barbă albă dotat cu puteri supranaturale, celebra divinitate a arătat că mai are câţiva aşi în mânecă. Astfel, acesta a omorât o soacră care se înghesuise să pupe moaştele sfintei Parascheva, demonstrând încă o dată că există şi că este răzbunător.

„Nu că vreau să mă laud, da’ I-am dat omorul. Sigur, am făcut-o cu ocazia Sfintei Paraschiva, dar n-a fost ea. Eu am fost”, a explicat Dumnezeu într-o conferinţă de presă. „În ultima vreme lumea a cam uitat că mă pricep la chestii de genul ăsta, Eu sunt ăla care s-a ocupat de Sodoma şi Gomora. Toată lumea ţine minte de Sodoma, dar au uitat că pe ăia din Gomora I-am ucis pentru idolatrie”, a precizat Tatăl Nostru. Totodată, Dumnezeu a făcut să cadă o ţiglă în cap românului Malcea Trandafir, din Constanţa

Românul care s-a trezit cu soacra moartă a declarat că s-a simţit ca un al doilea Saul. „Evident că mă voi duce să promovez această interesantă religie, care chiar te face fericit. În câteva zile mă umplu de apostoli”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

14 octombrie 2013 14:40
Citește mai mult despre: dumnezeu moaste sf parascheva soacra

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult