Sfântul Nectarie a fost victima unei reţele internaţionale de traficanţi de sfinţi

Cei patru hoţi care au pus la cale furtul moaştelor Sfântului Nectarie de la Mănăstirea Radu Vodă din Capitală au fost prinşi, iar moaştele au fost returnate familiei. După primele cercetări se pare că cei patru făceau parte dintr-o reţea internaţională de traficanţi de sfinţi care se întinde în câteva ţări europene creştine şi funcţionează după o metodă foarte bine pusă la punct.

Sfinţilor li se promitea un loc de muncă în afară, după care erau vânduţi unor intermediari, care apoi îi puneau în vânzare pe piaţa neagră. Cumpărătorii îi obligau apoi pe sfinţi să se prostitueze binecuvântând oameni contra unor sume de bani.

 

În mod cert hoţii au acţionat la comandă, motiv pentru care anchetatorii au emis o nouă ipoteză. Dacă hoţii acţionează la comandă, ei pot acţiona şi la telecomandă, deci ar putea exista o legătură cu yoghinii MISA, care de obicei acţionează la telecomanda lui Gregorian Bivolaru. Simţindu-se persecutat de statul român, el ar fi format zilele trecute o spirală de atac la Băile Herculane, încercând astfel să dea un violent atac spiritual românilor care l-au prigonit. Această ipoteză a fost însă abandonată ca fiind una extrem de cretină.

 

Cea mai nouă speculaţie este că furtul ar fi fost executat la comanda lui Gigi Becali, care de multă vreme încearcă să-l aducă pe Nectarie în Ghencea.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
7 mai 2010 11:11
Citește mai mult despre: furt hoti sfant trafic

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult