Sfatul premierului Ponta pentru elevii care dau Bacul: “Faceţi ca mine”!

Şeful Guvernului s-a adresat elevilor care susţin în aceste zile Bacalaureatul pentru a le da o serie de sfaturi utile la examenul de maturitate. “Din poziţia mea de doctor în drept”, a declarat Ponta, “vă recomand sincer să nu învăţaţi papagaliceşte sau şi mai bine să nu învăţaţi deloc. Faceţi ca mine, e cel mai simplu”.

Ponta le-a mai dezvăluit absolvenţilor de liceu şi câteva trucuri utile atunci când ai de scris o lucrare: “Dacă ştii un citat care îţi place foarte mult, e obligatoriu să îl scriii fără ghilimele şi să susţii până în pânzele albe că e al tău. Ţi-a plăcut aia cu Cobori în jos, Luceafăr blând? A ta e! Nu contează ce spun profesorii – ai scris în lucrarea ta, e al tău. Dacă totuşi comisia de examinare insistă că ai copiat, nu te mai chinui să faci contestaţie: vorbeşti cu mine şi desfiinţez direct comisia.”

Cu această ocazie. Ponta a mai dezvăluit şi faptul că n-a fost niciodată tocilar, aşa cum îl ironizează adversarii politici. “Ochelarii sunt un accident, n-am cum să fiu tocilar, toată lumea ştie că tocilarii învaţă”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
3 iulie 2012 13:07

Alte articole

Vezi mai mult