Sfidând distanţarea, 74 de bucureşteni s-au înghesuit în duşul unui vecin cu centrală

Ce distanţare socială? În plină pandemie, 74 de locuitori ai unui bloc din cartierul Titan s-au înghesuit într-o baie de 4 metri pătraţi! Potrivit mai multor martori oculari, busculada a avut loc în momentul în care proprietarul băii, singurul din bloc cu centrală termică, a plecat la cumpărături şi a uitat să încuie uşa.

„Când am auzit ‘E descuiat la Popescu!’ am lăsat totul, m-am dezbrăcat şi am fugit să prind şi eu nişte apă caldă! Sigur, a fost un pic incomod să facem duş 74 de oameni în acelaşi timp, dar credeţi-mă, era o ocazie unică. În plus, Popescu putea să se întoarcă în orice clipă”, spune Marcel, unul dintre participanţii la spălarea colectivă.

„La naiba, ce mişto e cu apă caldă. Poate ar trebui să-mi pun şi eu centrală”, s-a gândit Aurel, un alt vecin, scoţând pentru câteva secunde capul dintr-o masă amorfă de cururi şi ţâţe.

În ciuda frecuşurilor şi alunecuşurilor inerente unei asemenea aglomeraţii, toţi cei 74 de participanţi la duş spun că se simt bine şi scârţâie de curăţenie ca pe vremea când se dădea apă caldă la tot cartierul.

„Hei, cineva mi-a consumat gelul de duş”, a comentat Popescu, proaspăt întors de la piaţă.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
30 iulie 2020 13:02
Citește mai mult despre: apa calda

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult