Shaormeria din Dristor se extinde: acum are în componență și o bancă de spermă

Cunoscuta sharomerie are de ieri în componența sa și o bancă de spermă. Instituția urmează să stocheze toată substanța care nu era folosită în maioneză și va fi deschisă zilnic, între orele 9.00 și 17.00. Patronul shaormeriei a spus că are planuri mare pentru afacerea lui și speră să nu fie afectat de fluctuațiile de pe piața interbancară:

“Banca de spermă funcționează, în special, ca anexă a shaormeriei. În seifurile ei își vor depozita shaormarii ingredientele. Abia pe plan secund vine serviciul de retail-banking, adresat publicului larg. Ne vom ocupa și de inseminări artificiale, însă cea mai mare cantitate va fi ingerată oral, la mesele din fața fast food-ului.”

Shaormeria din Dristor nu este singurul exemplu de îmbinare a gastronomiei cu depozitele bancare. Piureul care se servește în sucursalele Pireus Bank e celebru, iar la Bancpost găsești o gamă variată de mâncăruri care nu conțin carne, ouă sau lactate. Fast food-ul libanez e unic însă în peisajul bancar românesc. Aici, toți gastronomii sănătoși la cap recomandă mai degrabă să scupi decât să înghiți.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
16 august 2011 02:07

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult