Shaormeria din Dristor se extinde: acum are în componență și o bancă de spermă

Cunoscuta sharomerie are de ieri în componența sa și o bancă de spermă. Instituția urmează să stocheze toată substanța care nu era folosită în maioneză și va fi deschisă zilnic, între orele 9.00 și 17.00. Patronul shaormeriei a spus că are planuri mare pentru afacerea lui și speră să nu fie afectat de fluctuațiile de pe piața interbancară:

“Banca de spermă funcționează, în special, ca anexă a shaormeriei. În seifurile ei își vor depozita shaormarii ingredientele. Abia pe plan secund vine serviciul de retail-banking, adresat publicului larg. Ne vom ocupa și de inseminări artificiale, însă cea mai mare cantitate va fi ingerată oral, la mesele din fața fast food-ului.”

Shaormeria din Dristor nu este singurul exemplu de îmbinare a gastronomiei cu depozitele bancare. Piureul care se servește în sucursalele Pireus Bank e celebru, iar la Bancpost găsești o gamă variată de mâncăruri care nu conțin carne, ouă sau lactate. Fast food-ul libanez e unic însă în peisajul bancar românesc. Aici, toți gastronomii sănătoși la cap recomandă mai degrabă să scupi decât să înghiți.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
16 august 2011 02:08

Alte articole

Vezi mai mult