Show de comedie la Sala Palatului. Maria Grapini va rezolva subiectele la Română

Trei zile de distracție și entuziasm se pregătesc la Sala Palatului în București pentru că un organizator de evenimente de stand-up a anunțat un eveniment extraordinar. Cunoscutul europarlamentar și lingvist Maria Grapini va rezolva, în public, subiecte de la capacitate la Română.

Maria Grapini nu este o străină de lumea entertainmentului, ea asigurând ani de amuzament pentru oameni de rând, care au și ei o bucurie, că știu să scrie corect în limba română pe internet, acesta fiind, să fim sinceri, una din cele mai mari victorii ale lor în scurta viața pe această planetă. Totodată, Maria Grapini a menționat, de nenumărate ori, că a fost o elevă foarte bună la ceea ce ea crede că ar fi limba română și că a participat chiar la olimipade.

În deschiderea show-ului vor lua cuvântul agramați din toate zonele țării, analfabeți și alți clowni care se cred interesanți. Apoi, spre deliciul publicului, doamna Maria va explica cum crede ea că se face acordul între subiect și predicat, unde se pune virgula, dacă se pune și cât se va pune, precum și câtă democrație avem acum în privința semnelor de punctuație. Spectacolul va fi transmis în direct de televiziunea Română care-l va avea invitat pe cunoscutul scriitor Radu Paraschivescu și doi doctori care-i vor lua tensiunea să vadă cât îi crește de fiecare dată când vede o greșeală de gramatică, acesta fiind unicul talent real al lui Radu Paraschivescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

14 iunie 2022 19:00
Citește mai mult despre: gramatica limba romana Maria Grapini

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult