Sinceritatea se răsplăteşte! Românii cu penisul sub 10 centimetri vor fi scutiţi de taxe

Guvernul a aplecat urechea la sugestia unui cunoscut prezentator TV care nu a dorit să-şi divulge identitatea, şi a anunţat o serie de modificări în codul fiscal care va mai reduce povara taxelor de pe umerii românilor. Astfel, cei care recunosc în scris că au penisul sub 10 centimetri (în erecţie) vor fi scutiţi de dările datorate statului.

„E vorba de impozitul pe maşină, pe clădiri, impozitul pe venit şi, mai ales, CAS şi şomaj. Va trebui doar pentru pensie să mai contribuie, nu ne putem hazarda”, a declarat un reprezentant al Guvernului. Pentru a beneficia de scutirea de taxe, românii vor trebui să depună o declaraţie scrisă, legalizată la notar şi parafată de medicul de familie, din care să reiasă că au penisul sub 10 centimetri, dimensiune recunoscută în limbaj medical sub denumirea de „hazlie”.

Dacă iniţiativa va avea succes, o măsură similară se va lua şi pentru româncele care îşi vor declara greutarea reală şi vârsta, doar că în cazul lor declaraţia trebuie actualizată lunar.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
30 octombrie 2013 03:10

Alte articole

Vezi mai mult