Singurul român care nu şi-a spălat maşina înainte de ploaia de aseară, acuzat că are pile la INMH

Ploaia de aseară, prima după câteva săptămâni de secetă, i-a luat prin surprindere pe milioane de români care abia îşi spălaseră maşinile. Unul singur, tânărul proprietar al unui vehicul Honda roşu, a omis să ducă maşina la spălătorie înainte de venirea ploii, gest catalogat drept “cel puţin suspect” de către vecinii săi, care îl acuză că a abuzat de pilele pe care le-ar avea la INMH.

“Stabiliserăm cu toţii să ne spălăm maşinile la unison, ieri, fără să ne gândim măcar pentru o clipă că ar putea veni ploaia în aceeaşi seară”, se plânge un locatar din bloc. “Numai Popescu de la cinci şi-a lăsat maşina în parcare plină de praf, spunând că ‘i se pare că s-a înnorat’. Cred că e motiv suficient să-l bănuim că e mână în mână cu meteorologii, că îi parvin informaţii direct de la INMH prin cine ştie ce legături necurate, altfel de unde ar fi ştiut? Acum ne râde în nas, iar noi trebuie să ne mai spălăm o dată maşinile.”

Pe de altă parte, reprezentanţii INMH spun că nu-l cunosc pe tânăr şi nu au nici cea mai vagă idee cum a intrat în posesia informaţiei că urmează să plouă. ”Ştiu că pare tras de păr, dar poate vreo televiziune obscură a dat un buletin meteo între toate ştirile cu maidanezi şi cu Roşia Montană.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
11 septembrie 2013 10:09

Alte articole

Vezi mai mult