Singurul salvamontist din Călărași a murit de plictiseală

Ani de zile Dumitru Enache a reprezentat un simbol și un lider al munțomanilor din Călărași, fiind apreciat în mod deosebit de comunitate și invitat la toate ceremoniile oficiale ale județului. În acest weekend însă, prietenii și apropiații au anunțat cu durere în inimă trecerea sa în neființă.

Job Disponibil
Detalii

„Nea Mitică cum îi spuneam noi a fost găsit la el în sediul Salvamont de pe strada Republicii mort de plictiseală. Din păcate echipajele de resuscitare venite la fața locului cu băutură, țigări, droguri, femei ușoare și jocuri nu au mai putut face nimic. Era dus. A murit așa cum a trăit, singur și plictisit”, a declarat șeful poliției locale.

Moartea sa este, într-adevăr, o mare pierdere pentru Călărași, pentru că salvamontistul Enache era singurul care cunoștea toate cărările, piscurile și văile din munții Călărașilor iar arta sa a rămas pierdută pe vecie. „Acum, fără el, îmi este și frică să mai merg pe munte la noi în județ, dacă pățesc ceva, cine mă mai salvează? Cine ne apără de urșii din munții aceștia?”, s-a plâns un localnic.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

30 iunie 2020 08:06
Citește mai mult despre: Salvamont

Alte articole

Vezi mai mult