Sinistru: Măruţă a ţinut parastasul Mădălinei Manole în direct la „Happy Hour”

Cătălin Măruţă nu şi-a dezamăgit fanii şi a ţinut azi o emisiune sinistră dedicată împlinirii unui an de la moartea Mădălinei Manole. Mai exact, în emisiunea „Happy Hour” de azi s-a ţinut parastasul de un an al Mădălinei Manole.

„Parastasul de la «Happy Hour»”, cum a fost promovat de ProTV timp de trei zile, s-a bucurat de prezenţa în platou a lui Petru Mircea, fostul soţ al Mădălinei. Acesta a venit în emisiune însoţit de mai mulţi prieteni, care l-au ajutat să care geamantanul cu banii încasaţi pentru prezenţa în platou. „Scot la parastasul ăsta mai mult decât a scos Gabriela Vrânceanu-Firea la nuntă”, s-a lăudat Petru Mircea apropiaţilor.

În scenariul iniţial gândit de Măruţă, emisiunea „Happy Hour” trebuia să se desfăşoare în cimitir, lângă mormântul Mădălinei Manole, dar canicula de afară i-a dat planurile lui Măruţă peste cap. Varianta de rezervă, aducerea sicriului Mădălinei în platou, a căzut şi ea, din cauza neobţinerii la timp a autorizaţilor aferente.

„Parastasul de la «Happy Hour»” va avea o continuare cel puţin la fel de sinistră diseară, în emisiunea lui Dan Capatos, „Un show păcătos”, unde Simona Sensual şi Daniela Crudu se vor bate topless cu colivă în platou, spre deliciul lui Mircea Stoian şi al telespectatorilor retarzi care urmăresc emisiunea.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
14 iulie 2011 15:07

Alte articole

Vezi mai mult